ehandelsverige-logotypeOm ehandelsverige.se

E-handel Sverige är ett varuhus på nätet där flera butiker slagits ihop till en gigantisk E-handel. Butikerna samarbetar för att du som kund ska få den smidigaste lösningen. Spindeln i nätet är webbföretaget NyWeb AB som utvecklat alla separata e-handelsidor för att sedan slå ihop allt lager på E-handel Sverige.

Du kan enkelt som kund navigera smidigt på hemsidan genom att gå in på olika områden du vill titta mer på. De fungerar som avdelningar som på ett vanligt varuhus.

Inne på varje produkt framgår det från vilket företag som produkten levereras ifrån samt ungefärlig leveranstid. I vissa fall skickas produkterna i flera paket till dig som slutkund eftersom butikerna ligger på olika platser. Men du betalar endast för en frakt. Vid köp av högre belopp kan även frakten ingå i slutpriset, dvs fraktfritt. Köpvillkoren skiljer sig beroende på vilken produkt du köpt, läs mer på fliken Köpvillkor.

Fördelar med E-handel Sverige

  • Få tillgång till ett stort utbud av olika produktkategorier på en och samma hemsida
  • Betala endast en frakt från en hemsida
  • Perfekt för dig som har svårt att hitta de perfekta presentera till hela familjen på samma hemsida med en frakt

Historia

Vi på NyWeb AB har under många år utvecklat webbshopar och har då fått bra kontakt med våra kunder samt varit med och växt tillsammans med dem. De separata webbshopparna har vuxit snabbt och vi fick idéen om att våra kunder skulle börja samarbeta för att tillsammans blir man starkare. Ni som slutkund får även en otroligt bra chans att erbjudas ett väldigt stort sortiment från flera olika leverantörer där ni normalt sett skulle få handla från flera hemsidor och betala flera frakter.

2015 lanserades ehandelsverige.se med tänk på ett varuhus på nätet, vi ser fram emot att växa och tillsammans med våra starka leverantörer kunna förse er som slutkund med det bästa på marknaden. Detta ska bli stort.

Vision

E-handel Sverige ska bli ett självklart val för dig som e-handlare. En ledande webbshop/hemsida för Svensk e-handel där du som slutkund ska hitta det du söker och slippa tänka på vem som levererar varan, vi ser till att leverantören är bra och att priserna är bland de bästa på marknaden.

Kontakta ehandelsverige.se

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.    0221-45 62 11   
 S:t Olovsgatan 66
    731 31 Köping    
Org.nr: 556844-3013    Sweden In Bed AB

 

 Fri frakt över 300kr

fraktbolag-2

vertical-blue

 

sovi-nyhetsbrev

 

sovi-face

 

Copyright

ehandelsverige-logotype-sidfot2

Copyright © 2017 ehandelsverige.se Web: NyWeb

Nyhetsbrev

Kontaktinformation

ehandelsverige.se

Sankt Olovsgatan 66
731 31 Köping

info@ehandelsverige.se

betal vit