STP Aero Alum

Elektronik & Högtalare > Tillbehör/Kablar > Dämpmaterial > STP Aero Alum

STP

STP

490kr

Levereras av: Bilstereohornan.se
  • Beskrivning
  • Info
  • Leverans
  • Recensioner
STP Aero Alum är en helt ny typ av ljuddämpande produkt som består av en mycket stabil aluminiumfolie med ett riktigt superlim på ena sidan.

Att ljuddämpa bilen kan man göra av flera olika anledningar, antingen för att öka komforten genom att bilen blir tystare att åka i, eller för att man bryr sig om hur musiken låter, och att den ska låta rätt! Du som läser detta är förmodligen intresserad av musik, och du får en tystare bil som en bonus!

Bullret som uppstår när bilen rullar försämrar ljudet ur högtalarna kraftigt, stor del av basen försvinner då mycket av bullret är lågfrekvent - alltså samma frekvens som basen spelar och då dränks helt enkelt basen, om du inte spelar väldigt högt.

Och inte nog med det, när du sedan vrider upp volymen så börjar all plåt vibrera, på vissa ställen mer eller mindre, i dessa vibrationer försvinner otroligt mycket av ljudtrycket! Genom att ljuddämpa styvar du upp plåten, och dämpar bort resonanserna i den vilket resulterar i högre ljudkvalité, högre ljudtryck men mindre störande oljud.

STP Aero Alum limmas direkt på plåten och tack vare det superstarka limmet binder den ihop med plåten under och blir superstyv! Klipp till remsor med 10cm bredd och limma i ytterplåten på dörrarna, täck 50% av plåtytan för optimal dämpning.
Rekommenderas att göras på alla stora plåtytor som tak, dörrar och sidor bak i bilen.

STP Aero Alum dämpar mellan 5Hz - 50Hz, därför bör du lägga ett andra lager ovanpå i form av STP Black Gold eller STP BOMB som dämpar 50Hz - 500Hz, då har du gjort en otrolig skillnad på både vägbuller och hur ditt ljudsystem kommer prestera.

Vill du göra en riktig proffsdämpning så finns det ett ytterligare steg då du monterar ett lager STP SPL08 Blocker som absorberar buller och stöter bort det, perfekt för att sänka nivån av vägbuller ytterligare.

6 ark 1,125 m2
Lätt att installera
Kvalitativt dämpmaterial
Tar bort oljud emellan 5 Hz - 50 Hz
Dimensioner (BxHxD): 375 x 0,3 x 500 mm
Vikt: 1,5 kg
STP-AeroAlum
I lager
1 - 3 dagar

 Fri frakt över 300kr

fraktbolag-2

vertical-blue

 

sovi-nyhetsbrev

 

sovi-face

 

Copyright

ehandelsverige-logotype-sidfot2

Copyright © 2017 ehandelsverige.se Web: NyWeb

Nyhetsbrev

Kontaktinformation

ehandelsverige.se

Sankt Olovsgatan 66
731 31 Köping

info@ehandelsverige.se

betal vit