STP Black Gold Bulkpack 4.5m2

Elektronik & Högtalare > Tillbehör/Kablar > Dämpmaterial > STP Black Gold Bulkpack 4.5m2

STP

STP

990kr

Levereras av: Bilstereohornan.se
  • Beskrivning
  • Info
  • Leverans
  • Recensioner
STP Black Gold bulk är en förpackning med 12st ark 2.3mm tjock dämpmatta av butylmassa med ett tunt aluminium lager utanpå.

Att ljuddämpa bilen kan man göra av flera olika anledningar, antingen för att öka komforten genom att bilen blir tystare att åka i, eller för att man bryr sig om hur musiken låter, och att den ska låta rätt! Du som läser detta är förmodligen intresserad av musik, och du får en tystare bil som en bonus!

Bullret som uppstår när bilen rullar försämrar ljudet ur högtalarna kraftigt, stor del av basen försvinner då mycket av bullret är lågfrekvent - alltså samma frekvens som basen spelar och då dränks helt enkelt basen, om du inte spelar väldigt högt.

Och inte nog med det, när du sedan vrider upp volymen så börjar all plåt vibrera, på vissa ställen mer eller mindre, i dessa vibrationer försvinner otroligt mycket av ljudtrycket! Genom att ljuddämpa styvar du upp plåten, och dämpar bort resonanserna i den vilket resulterar i högre ljudkvalité, högre ljudtryck men mindre störande oljud.

STP Black Gold limmas direkt mot plåten och dämpar effektivt bort ljud och resonanser. Mycket lättjobbad matta som inte kräver någon förvärmning vid installation - gör rent ytan så den är fettfri, skär till lagom stora bitar och applicera, använd med fördel en roller.

STP Black Gold dämpar oljud och resonanser mellan 50Hz - 500Hz, vill du optimera ordentligt applicerar du STP Aero Alum som första lager, under Black Gold. Aero Alum dämpar mellan 5Hz - 50Hz och gör ytan otroligt stum.

Vill du göra en riktig proffsdämpning så finns det ett ytterligare steg då du monterar ett lager STP SPLEN08 som absorberar buller och stöter bort det, perfekt för att sänka nivån av vägbuller ytterligare.

Vatten och oljeavstötande
Hög dämpfaktor
Högsta kvalitet
Effektiv mellan 50Hz - 500Hz
Dimensioner (BxHxD) 375 x 500 mm
Yta: 4.5 m2
Enhet: 12st ark
STP Black Gold
I lager
1 - 3 dagar

 Fri frakt över 300kr

fraktbolag-2

vertical-blue

 

sovi-nyhetsbrev

 

sovi-face

 

Copyright

ehandelsverige-logotype-sidfot2

Copyright © 2017 ehandelsverige.se Web: NyWeb

Nyhetsbrev

Kontaktinformation

ehandelsverige.se

Sankt Olovsgatan 66
731 31 Köping

info@ehandelsverige.se

betal vit